Multe surprize la Focus in the Park

Mâine începe prima ediție a Focus in the Park, într-un decor fabulos și plin de verdeață.

Timp de trei zile, cele mai în vogă trupe de rock alternativ din România, Republica Moldova sau Germania vor urca pe cele două scene din parcul Sub Arini.

Noul concept își dorește să atragă spre un nou tip de relaxare tineri, familii cu copii, oameni care apreciază atmosfera relaxată pe care ți-o oferă verdeața unui parc. Pe lângă muzică bună, Focus in the Park aduce o selecție delicioasă de street-food, condimentată cu cele mai căutate beri artizanale produse în România. Arepas Colombianas vine cu tradiționalele pâinici sud-americane din porumb umplute cu un mix de ingrediente gustoase si sănătoase. The CodFather pune un strop britanic de fish and chips lângă calamari și hamsii delicioase. Das Grillmobil by Bătrânu Sas nu are nevoie de nicio prezentare pentru publicul sibian, pentru că toată lumea știe deja gustul Bavarezului XXL. Burgeri zemoși și hot-dogi de la Two Chefs Foodtruck, pui crocant și gustos de la Cot Cot pe Roți, renumitul pulled pork de Sibiu, alături de alte mâncăruri gătite încet, dar servite repede la Urban Food, probabil cel mai bun sushi din țară de la Osushi, ori renumitele sandwichuri cubaneze de la Cubano Foodtruck sunt motive suficiente ca sibienii să își ia mic dejunul, brunch-ul, prânzul și cina la umbra copacilor. Iar cum nicio masă nu e completă fără „un dulce”, la Zobuian vor găsi canolli delicioși, clătite cu toate umpluturile posibile la Mimi’s Delices sau deja arhicunoscutele delicatese de la Sucre.

Așa o selecție de mâncare merită o concurență acerbă și din partea băuturilor. Cei mai cunoscuți producători de bere artizanală din România vor fi și ei prezenți: Zăganu, Arădeana, Perfectum, Csiki Sor și sibienii care produc berea 1717. Acestei selecții de beri spumoase li se alătură Harvester Cider și Winegarden de la Wunderbar.

Duminică, 2 septembrie, de la ora 12, toate aceste bunătățuri se vor reuni la cel mai mare picnic organizat vreodată în Sibiu, cu pături, pe iarbă, la umbra copacilor, iar de la ora 17.30, doamnele și domnișoarele sunt invitate să se alăture pe două roți evenimentului Biciclete Cochete.

Programul Focus in the Park 2018
Vineri, 31.08
DSCNTD Stage
17:00 ADUB & ToyGun (DSCNTD)
19:00 JazzyBit
FOCUS Stage
20:30 COMA
22:00 Șuie Paparude
Sâmbătă, 01.09
DSCNTD Stage
12:00 ADUB
14:30 ToyGun
17:00 Via Dacă
18:00 Mihai Popoviciu
FOCUS Stage
19:00 Final Stair
20:30 Grimus
22:00 Omul cu Șobolani
Duminică, 02.09
DSCNTD Stage
12:00 Ciprian Popa
14:00 VRTW Artists (VRT & Dubase)
17:00 Dandies
18:00 ADUB & ToyGun (DSCNTD)
FOCUS Stage
18:00 One Night Stand – prezentat de Sibiu Sounds
19:00 Suburbia 11 – prezentat de Sibiu Sounds
20:30 byron
22:00 The Mono Jacks

Focus in the Park este un eveniment organizat de Asociația Focus Sibiu și cofinanțat de Consiliul Local și Primăria municipiului Sibiu. Evenimentul este organizat cu sprijinul Centrului Cultural German Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*