Mureșan schimbă macazul la FC Hermannstadt!

Obiectivul lui FC Hermannstadt este să se claseze între locurile 6 și 9, potrivit președintelui Iuliu Mureșan.

Mureșan a susținut astăzi o conferință de presă în care a ținut să dea asigurări că Sibiul va avea în continuare fotbal și că echipa este susținută mai departe de municipalitate. El a adăugat că mandatul de președinte al lui Teodor Birț a încetat în luna iulie, iar Consiliul Director a decis să nu-i acorde acestuia un nou mandat, așa că Mureșan este cel care va conduce destinele clubului în următorii patru ani. Pe de altă parte, Birț a rămas membru al Consiliului Director.

Situația financiară a clubului s-a îmbunătățit, susține Iuliu Mureșan, astfel că salariile jucătorilor sunt la zi, iar o mare parte dintre facturile restante au fost acoperite, nivelul datoriilor către ANAF și terți fiind astăzi de 100.000 de euro.

Iuliu Mureșan, președinte: „Vrem să creștem activitatea clubului la alt nivel. Anul acesta, obiectivul nostru este să ne clasăm între locurile 6 și 9, iar odată cu atragerea mai multor investitori la echipă să creștem și bugetul și valoarea lotului.”

Totodată, Iuliu Mureșan l-a prezentat oficial pe noul team manager, Dănuț Perjă. „Dănuț Perjă are o calitate care pe mine mă completează. Este tipicar! Aveam nevoie la club de un astfel de om”, a comentat președintele clubului.

FC Hermannstadt s-a întărit cu un fundaș central de la prestigioasa PSG. „Ne onorează faptul că un club foarte mare cum este PSG a anunțat oficial transferul lui Kevin Rimane la FC Hermannstadt. E un jucător cu viteză bună, care pasează bine, are tehnică foarte bună. Va aduce un plus de caracter și un plus uman în echipă, mai ales dacă ținem cont de școala de fotbal pe care o are. Kevin poate să joace atât fundaș central, cât și mijlocaș central defensiv”, a explicat Mureșan.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*