Muschetari în festival 

Casa de Cultură a municipiului Sibiu și BC CSU Sibiu vor oferi sibienilor un moment de neuitat în cadrul paradei de deschidere a celei de-a 18-a ediţii a Festivalului Medieval „Cetăţi Transilvane”.

Dorind să marcheze împlinirea a 20 de ani de la câştigarea ultimului titlu, baschetbaliştii sibieni vor lansa conceptul „Muschetarii”: „Pentru ei şi pentru acest oraş care respiră baschet, BC CSU Sibiu are plăcerea de a demara o campanie de comunicare şi marketing care se va derula de-a lungul întregului sezon 2018/2019 în jurul ideii «După 20 de ani. Toţi pentru unu, 1 pentru toţi!», jucătorii, fanii şi întregul staff urmând să se identifice cu ideea de «Muschetari” şi cu valorile ei”, se arată într-un comunicat remis de BC CSU Sibiu.

„Este normal să existe colaborare între instituţiile din acelaşi oraş. Suntem bucuroşi să le putem oferi tot sprijinul nostru unor oameni, unei echipe care a adus oraşului atâtea momente de bucurie. Sunt cu atât mai fericit de faptul că îi putem ajuta să-şi demareze campania în cadrul unui eveniment atât de iubit de public şi aşteptat de toată lumea an de an. Festivalul Medieval «Cetăţi Transilvane» este mai mult decât o sărbătoare a oraşului. Este un nexus care aduce laolaltă oameni”, a declarat directorul Casei de Cultură a municipiului Sibiu, Ovidiu Dragoman.

Cea de-a XVIII-a ediție a Festivalului Medieval „Cetăţi Transilvane” va avea loc în perioada 24 – 26 august. Parada de deschidere este programată vineri, 24 august, începând de la ora 21, şi va parcurge traseul: Turnul Dulgherilor – Parcul Cetăţii – Bd. Nicolae Bălcescu – Piaţa Mare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*