Muzeul Brukenthal are director nou

Noul director al Muzeului Național Brukenthal este Alexandru Constantin Chituță.

Acesta a fost numit ca director interimar printr-un ordin emis vineri de către Ministerul Culturii.

Potrivit ordinului ministerului, se aprobă reluarea organizării și analizei noului proiect de management al directorului Sabin Luca.

Sabin Luca și-a încheiat vechiul mandat de manager și a depus un nou proiect managerial care a fost notat cu 9,28 și care urmează să fie reevaluat. Potrivit Articolului zece al regulamentului de concurs postat pe site-ul Ministerului Culturii, în situația în care se înregistrează diferențe mai mari de două puncte între notele acordate de membrii comisiei de concurs, se va relua notarea. Procedura notării se reia ori de câte ori se constată că există diferențe mai mari de două puncte între notele acordate de membrii comisiei de concurs, pentru fiecare etapă în parte.

„Vă aducem la cunostință faptul că Ministerul Culturii a emis ordinul nr 819/19.09. 2022, care prevede că începând cu data de 19. 09. 2022, conducerea interimatului Muzeului National Brukenthal va fi asigurata de dl. dr. Alexandru Constantin CHITUȚĂ” au transmis reprezentanții Muzeului Național Brukenthal.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*