Muzică de calitate la Festivalul CAPITALA MUZICALĂ, cu nume importante, juriu select și premii mari

190 de participanți vor fi la Sibiu în perioada 21-23 August 2020 pentru participarea la cea de-a VIII-a ediție a Festivalului International CAPITALA MUZICALĂ.

Tinerii concurenții vor putea să-și confirme talentul interpretativ în cadrul secțiunilor: muzică clasică, folk, muzică populară și muzică pop, vocal sau instrumental.

Juriul este prezidat de maestrul Horia Moculescu, alături de domnia sa fiind invitate o serie de personalități marcante: compozitorii Mihai Alexandru și Nicolaie Caragia, soprana Felicia
Filip, tenorul Cristian Mihăilescu, vocal coach-ul „Vocea României” Gabriela Duțescu, , vocal coach-ul „X Factor” Crina Mardare, vocal coach-ul „Next Star” Dana Dorian, artiștii Luminița Anghel Radu Nechifor și Mihai Mărginean, jurnaliștii Ileana Vieru-Radio „Antena Satelor” și Rodica Tulbure „Radio Cluj”, profesori ai Liceului de Artă din Sibiu Crina Popovici și Sanda Vulcu, referentul cultural al Casei de Cultură a Studenților Cosmin Curtean și Astrid Theodora Muthu- câștigătoarea marelui premiu a ediției a V-a2017.

Invitat va fi de asemenea și Andrei Petruș câștigătorul marelui premiu a ediției a VII-a.

Și în acest an Trofeul Festivalului va fi recompensat cu 4.800 de lei, premiile totale depășind valoarea de 9.000 de lei.

Asociația Positive Life mulțumește partenerilor săi tradiționali – Liceul Tehnologic Independența și Liceul de Artă – și Primăriei Municipiului Sibiu și Consiliulului Județean Sibiu pentru
cofinanțarea acestui proiect. Mulțumiri speciale ajung și la sponsori.

Pentru a se putea respecta condițiile speciale impuse de starea de alertă medicală, Festivalul se desfășoară pe scena în aer liber din fața Sălii Thalia, cu o serie de măsuri luate pentru
respectarea distanțării fizice, termoscanarea participanților și purtarea obligatorie a măștii de protecție. Intrarea este liberă, dar în limita locurilor disponibile, în acest context special.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*