Neagu Nicolae: După îndelungate negocieri, liderii europeni au aprobat marți planul si bugetul pentru relansarea Europei

Această „zi istorică pentru Europa” înseamnă o zi istorică și pentru România, eforturile de negociere ale președintelui Klaus Iohannis au însemnat un real succes pentru România care a obținut o sumă impresionantă în vederea susținerii proiectelor europene pentru relansarea si revigorarea economică, susține deputatul PNL Sibiu, Neagu Nicolae.

„Președintele Klaus Iohannis declara la finalul reuniunii Consiliului European: <După discuţii foarte complicate, după negocieri foarte complicate, după patru zile şi patru nopţi de negociere, am obținut pentru România o sumă impresionantă – 79,9 miliarde de euro pentru proiectele europene, negocieri care ne permit acum să trecem la etapa următoare. Vom folosi această sumă de 80 de miliarde pentru a reface infrastructura în România, pentru a construi spitale, școli, pentru a moderniza marile sisteme publice. Este, de asemenea, foarte important de ştiut că o parte semnificativă din acești bani vor fi folosiţi pentru relansare, pentru revigorare economică> – Klaus Iohannis, Bruxelles, 21 iulie 2020. Suma impresionantă obținută de țara noastră, 79,9 miliarde de euro, este baza relansării economice și platforma de reclădire a României! Guvernul României va folosi acești bani pentru implementarea proiectelor privind infrastructura de transport, construcția de noi spitale, pentru modernizarea agriculturii și modernizarea sistemului educațional”, scrie Neagu Nicolae.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*