News Alert! Florin Cîțu a demisionat din funcția de Președinte al PNL

Florin Cîțu a anunțat în urmă cu doar câteva minte că și-a depus demisia din funcția de președinte al Partidului Național Liberal, anunță Antena 3.

Gestul lui Cîțu vine în contextul în care majoritatea liderilor organizațiilor locale au cerut plecarea sa de la vârful partidului. Florin Cîțu a convocat pentru astăzi o ședință a Biroului Executiv al partidului, ședință la care nu au venit însă nici unul dintre contestatarii săi.

„Nu am avut șansa că vorbesc cu colegii mei, din păcate nu au vrut să participe la ședință, singura convocată statutar. Păcat că PNL arată astăzi că nu respectă statutul”, a declarat Florin Cîțu după şedinţa Biroului Executiv al partidului, la care liderii filialelor locale nu s-au prezentat.

Cîțu a spus că ar fi vrut să își prezinte demisia în fața colegilor, dar pentru că nu au fost acolo, a înregistrat-o la partid.

La ședința convocată de președintele PNL au venit Dan Vâlceanu, care a spus vineri că își anunță demisia, dar și fostul președinte al partidului, Theodor Stolojan.

Liderii a 39 de organizații județene PNL au decis, vineri, convocarea, duminică, a Consiliului Național în ședință extraordinară, pe agenda căreia se va afla convocarea și organizarea Congresului Extraordinar: „O situație de criză impune măsuri de criză. PNL are nevoie de un nou management”.

Florin Cîțu a fost ales președinte al partidului la Congresul din data de 25 septembrie 2021, cu o largă majoritate în fața lui Ludovic Orban.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*