Nici nu batem, nici nu pierdem!

FC Hermannstadt a continuat seria partidelor amicale.

Formația sibiană a încheiat la egalitate încă o partidă de pregătire desfășurată în cantonamentul din Antalya. În cel de-al treilea meci, fotbaliștii sibieni au întâlnit formația kazahă Taraz.

Jucătorii din Kazahstan a deschis scorul încă din min. 25, iar Dandea a egalat în min. 78, din 11 metri. În ultimele minute, Taraz înscrie încă un gol, însă la 2 minute distanță Dandea egalează tot din 11 metri. Meciul s-a încheiat cu scorul de 2-2. Echipa de start a lui Vasile Miriuță a avut următoarea componență: Căbuz – Nemanja, Dandea, Stoica, Petrescu, Tătar, Dâlbea, Offenbacher, Dumitriu, Tsoumou și Lendric. Pe parcursul meciului, au mai intrat: Moreira, Pîrvulescu, Acsinte, Blănaru, Company, Pamfile și Kuka.

Până la sfârșitul cantonamentului, FC Hermannstadt va mai disputa cel puțin un meci amical. Deocamdată, partida nu a fost perfectată.

Egal și cu polonezii

FC Hermannstadt a terminat la egalitate și meciul cu formația poloneză Pogon Szczecin, scor 1 – 1 (1-1). A fost cea de-a doua remiză consecutivă pentru formația sibiană. Primul gol a fost marcat de echipa adversă în minutul 11, dar Dumitriu a reușit să egaleze în min. 34, după centrarea lui Popovici. FC Hermannstadt a început în următoarea formulă: Căbuz – Nemanja, Dandea, Stoica, Company, Dalbea, Tătar, Dumitriu, Popovici, Tsoumou și Blănaru. În repriza a doua au evoluat: Niga, Company (Niță), Nemanja (Pamfile), Stoica (Pîrvulescu), Acsinte, Dandea, Moreira, Petrescu, Javzic, Offenbacher și Tsoumou (Lendric).


Cosmin PAL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*