Nicuşor Dan, Clotilde Armand și 400 de membri USR vin la Sibiu pentru prima conferinţă naţională a partidului

Aproape 400 de membri USR se vor întâlni la Sibiu, pentru prima conferinţă națională a partidului. Între 13 și 15 ianuarie, ei vor dezbate rezultatele post-campanie şi viitorul formaţiunii.

Concepută iniţial ca un teambuilding al echipei extinse, întâlnirea de la Sibiu s-a transformat, prin implicarea membrilor din teritoriu, într-o conferinţă naţională, pe a cărei agendă se regãsesc teme precum „Curente ideologice în USR”, „Extindere teritorială”, dar şi o analiză a campaniei electorale din 2016, din perspectiva partidului.

La Sibiu sunt așteptaţi, cu această ocazie, Nicuşor Dan, preşedintele Uniunii Salvaţi România la nivel naţional, Clotilde Armand, vicepreşedinte USR, membri şi preşedinţi ai celor 42 de filiale județene, dar şi 28 de deputaţi şi 11 senatori desemnaţi să reprezinte această formaţiune politică în Parlament, potrivit biroului de presă al USR Sibiu. „Este o mare bucurie pentru noi să organizăm la Sibiu prima întâlnire a USR, un moment care va rămâne cu siguranţă un punct de referinţă în istoria partidului. Au existat şi alte propuneri de oraşe pentru desfăşurarea acestui eveniment important, iar faptul că Sibiul a fost ales să găzduiască această întâlnire este dovada că în centrul ţării bate inima unei filiale puternice”, susține Raluca Amariei, preşedintele filialei USR Sibiu.

Lucrările USR se vor încheia duminică, 15 ianuarie, la ora 12, printr-o conferinţă de presă susţinută la hotelul Ibis de Nicuşor Dan şi liderul local Raluca Amariei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*