Noaptea Albă a Galeriilor Sibiu și în acest an

Noaptea Albă a Galeriilor/NAG este cel mai longeviv eveniment dedicat comunității creative . Inițiat și organizat de Asociația Ephemair, NAG s-a extins la nivel național o dată cu a zecea ediție din 2016 și în prezent este organizat în cadrul unei rețele naționale a organizatorilor locali NAG în mai multe orașe din România, printre care și Sibiu, unde organizator este Pintea Dan-Raul PFA.

Ediția de anul acesta se desfășoară în perioada 15-16-17 octombrie și are loc în 16 locuri culturale organizate într-un traseu de noapte ce începe la ora 18 și se termină la ora 23.

Programul este prelungit pe durata a trei seri, pentru a se bucura participanții, organizatorii și publicul de un eveniment cultural realizat în condiții de siguranță în această perioadă încă dificilă pentru întreaga societate.

Noaptea Albă a Galeriilor / NAG București este un proiect co-finanțat de Primăria Capitalei prin ARCUB în cadrul Programului București – Oraş deschis 2021. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Primăriei Municipiului București sau ARCUB.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*