Noaptea minții în poliția sibiană! Contravenientul a DESTITUIT polițistul constatator

Agentul Marian Răduinea a fost dat afară de inspectorul șef Tiberiu Ivancea pentru „comportament necorespunzător”. În urmă cu câteva zile, el l-a sancționat pe șeful Poliției din Sibiu pentru că a parcat ilegal. Sindicatul polițiștilor sare în apărarea lui Răduinea.

Polițistul care a avut îndrăzneală să-l sancționeze pe șeful IPJ Sibiu a fost destituit ieri. Conducerea Poliției socotește că Răduinea a avut un „comportament necorespunzător în serviciu, familie sau societate”, potrivit unui document semnat de comisarul-șef Tiberiu Ivancea.

Comisarul Ivancea, acuzat de abuz

Agentul Marian Răduinea consideră că destituirea nu face decât să certifice seria de abuzuri la care a fost supus în ultimul timp. „Se poate vedea clar că mașina inspectorului șef este parcată ilegal. Orice polițist care-și face corect meseria, ar fi trebuit să sancționeze această abatere. Ivancea a refuzat să ofere datele personale, cum este obligat orice cetățean al României, și a reacționat îndreptându-se asupra mea, abuzând de funcția pe care o deține acum. Sunt sigur că în orice alt stat european munca mea era apreciată și contravenientul pedepsit. La Sibiu, polițistul este destituit chiar de cel care încalcă legea!”, a declarat polițistul Răduinea pentru Mesagerul de Sibiu.

Mașina lui Ivancea, parcată ilegal chiar la intrarea în curtea IPJ Sibiu, obturând accesul în instituție

Reacția sindicatului

Sindicatul Național al Polițiștilor din România – DECUS, prin președintele său, Gabriel Ivanov, susține că toți membrii de sindicat vor beneficia de sprijin total. „Colegul nostru Marian Răduinea va fi consiliat și sprijinit pentru a urma toate căile legale pentru a contesta sancțiunile primite. Aceste sancțiuni vor fi formulate atât la Inspectoratul General al Poliției, cât și la instanțele competente“, a declarat Ivanov, contactat de reporterii Mesagerului.


Ovidiu SCUTELNICU

3 Comments

  1. Din actul prezentat rezultă comportament neadecvat, bla, bla, in fața comisiei de expertiză medico militare si nu a sefului. Sindicatul o dă de gard, asa că s-ar putea ca agentul să nu fie tocmai un sfant, după părerea mea. Datele prezentate sunt cel putin incomplete…

  2. Raduinea cica onest ??? Unde ati vazut asa ceva ? E un spagar ordinar cu un comportament jegos si cocalaresc. E smecher se politie. Pana la urma fiecare nas isi are nasul

  3. Un cocalar, care face breasla de râs

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*