Nocturna Stadionului Municipal, în probe. Circulația în zona stadionului va fi restricționată din cauza meciului cu FCSB

Instalația mobilă de nocturnă, închiriată de AFC Hermannstadt pentru meciul cu FCSB, este în probe pe Stadionul Municipal.

Pentru prima oară în istoria sa de peste 90 de ani, pe Municipal s-a aprins nocturna, duminică seară. Probele au continuat ieri și continuă și azi, iar diseară este de așteptat ca elevii lui Pelici să facă un prim antrenament pe nocturnă.

Pregătirile sunt în toi pentru mâine seară, când, de la ora 18.30, Stadionul Municipal va găzdui partida dintre FC Hermannstadt și FCSB.

Pentru ca meciul să se poată desfășura la Sibiu, conducerea clubului local a fost nevoită să închirieze instalația de nocturnă din Italia.

Partida de fotbal de mâine impune în zona adiacentă anumite restricții de trafic în intervalul orar 16,00 – 22,00, astfel:

  • strada Școala de Înot – sectorul cuprins între străzile Rennes – Nicolaus Olahus;
  • strada Rennes – sectorul cuprins între străzile Zaharia Boiu și Bulevardul Victoriei;
  • strada Octavian Goga – sectorul cuprins între străzile Dimitrie Anghel și Nicolaus Olahus;
  • strada Nicolaus Olahus – complet (Calea Dumbrăvii – Școala de Înot);
  • strada Dimitrie Anghel – complet (Calea Dumbrăvii – Octavian Goga).

În zonă, accesul auto va fi permis doar riveranilor și autovehiculelor destinate transportului public de persoane (taxi, autocare de turiști, autocare de suporteri).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*