Noi titluri de proprietate, pentru 2.000 de hectare de teren din județul Sibiu

Comisia Județeană pentru Stabilirea Dreptului de Proprietate Privată asupra Terenurilor Sibiu s-a întrunit, ieri, în ședință de Fond Funciar.

Comisia a validat cinci propuneri privind reconstituirea dreptului de proprietate pentru terenuri agricole și forestiere în baza Legii nr. 247/2005, cu modificările și completările ulterioare, pentru comisiile locale Brădeni, Racovița, Roșia și Vurpăr. Suprafețele validate totalizează peste 2.000 de hectare de teren agricol extravilan și islaz comunal.

De asemenea, au fost aprobate cele șapte propuneri ale comisiilor locale pentru modificarea anexelor validate conform Legii nr. 18/1991, Legii nr. 1/2000 și Legii nr. 247/2005, cu modificările și completările ulterioare, și corectarea titlurilor de proprietate emise: Tălmaciu, Bruiu, Marpod, Porumbacu de Jos, Șeica Mare, Șelimbăr și Săliște.

Ultimul punct de pe ordinea de zi a fost rezervat contestațiilor și propunerilor comisiilor locale. Au fost discutate patru referate, întocmite de comisia locală Șelimbăr.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*