NORD ȘI SUD! FC Hermannstadt va întâlni Gaz Metan Mediaș în semifinalele Cupei României

Astăzi a avut loc tragerea la sorți a semifinalelor Cupei României, la Casa Fotbalului.

Astfel, FC Hermannstadt va întâlni prim-divizionara Gaz Metan Mediaș, iar U Craiova va juca împotriva celor de la FC Botoșani.

Partidele se vor desfășura în dublă manșă, pe 18 aprilie și 9 mai, iar toate meciurile vor putea fi urmărite în format live text și video pe GSP.ro. Finala Cupei României se va disputa pe 27 mai.

Teodor Birț, președintele clubului FC Hermannstadt, s-a declarat mulțumit de tragerea la sorți. ”Gaz Metan este un adversar accesibil. Nu am vrut să întâlnim CSU Craiova în semifinale, deoarece este favorita numărul unu la câștigarea trofeului, dar nici pe FC Botoșani, din cauza deplasării lungi. Pentru noi, important este campionatul, îndeplinirea obiectivului, promovarea în Liga 1. Primul meci va avea loc la Sibiu. Este exclus să mai închiriem instalația de nocturnă, mai ales că, la acea dată, lucrările la Stadionul ”Municipal” vor fi în toi. În cazul în care se decide ca meciul să aibă loc în nocturnă, vom alege alt stadion”, a declarat Birț.

FC Hermannstadt s-a calificat în semifinalele Cupei României după ce a trecut, pe rând, de Industria Galda (3-1), FC Voluntari – deținătoarea trofeului și a Supercupei României (1-0), Juventus București (2-0) și vicecampioana FCSB (3-0).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*