Noua creșă din Avrig va fi gata anul viitor

Deputatul PNL de Sibiu Raluca Turcan, împreună cu primarul orașului Avrig Adrian David și viceprimarul Ciprian Stoișor au vizitat șantierul primei creșe care va fi deschisă în localitate.

Cu ocazia vizitei Raluca Turcan a discutat cu edilii Avrigului și despre reabilitarea și modernizarea Casei de Cultură a orașului.

„Prima creșă a Avrigului va fi gata anul viitor! Am vizitat împreună cu primarul Adrian David și viceprimarul Ciprian Stoișor șantierul acestui obiectiv, iar ritmul lucrărilor confirmă încadrarea în termenul asumat – iulie 2023.

 

Creșa Avrigului se va realiza atât din fonduri atrase cât și din contribuție locală (valoare totală de peste 7,9 milioane lei) și va oferi condiții de îngrijire și educație timpurie la standarde europene pentru 70 de copii.

Am discutat astăzi despre sprijinul de care are nevoie Avrigul în rambursarea costurilor neeligibile ale proiectului creșei, dar și despre pașii pe care îi are de urmat o altă investiție importantă a orașului: Casa de Cultură. Reabilitarea și modernizarea acesteia a primit avizul Comisiei tehnice a CNI, iar procedura de licitație are termen data de 2 mai.

Casa de Cultură a Avrigului trebuie să devină un spațiu modern și am asigurat echipa Primăriei Avrig de sprijinul meu în toate eforturile care vor conduce la redeschiderea pentru comunitate a acestui obiectiv” a scris Raluca Turcan pe pagina ei de Facebook.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*