Noul președinte al PMP Sibiu își dorește un mandat de parlamentar în 2020

Ingrid Sofia Höhr a fost aleasă, ieri, preşedinte al organizației județene PMP Sibiu, după ce, timp de şapte luni, a ocupat interimar această funcţie.

Höhr a fost singurul candidat la funcția de președinte și a obținut majoritatea voturilor validate. Consiliul Executiv Judeţean al PMP Sibiu, prezidat de Ingrid Höhr, are în componenţă 21 de membri.

Din noua conducere a formaţiunii politice la nivel județean nu face parte fosta preşedintă, avocata Simona Diana Popa, cea care a fondat filiala împreună cu fostul deputat Cornel Știrbeț. Popa nu a fost prezentă la alegerile desfășurate ieri la Sala Thalia.

În discursul său, Ingrid Höhr a arătat că obiectivul formaţiunii politice este o implicare mai mare în administraţia locală. „Dacă unul dintre noi scârţâie, scârţâie toată maşinăria. Aşa sinceri cum vă cunosc eu pe dumneavoastră şi cu sinceritatea cu care vin şi eu către dumneavoastră, cred că vom reuşi. Ţelul meu la alegerile din 2020: vreau ca pe plan local la Sibiu să fim implicaţi în administraţia locală a municipiului, în mod special, pentru că în general pe rural stăm destul de bine, să ne cunoască şi municipiul Sibiu, să intrăm în administraţie, să avem un cuvânt de spus”, a precizat ea.

Noul preşedinte ales al Organizaţiei Judeţene a PMP Sibiu are dublă cetățenie și a mărturisit face naveta, săptămânal, cu avionul, din Germania în România, pentru a se ocupa și de politică. „În PMP Sibiu suntem toţi cu servici, nu depindem de politică. Eu am un business în domeniul cosmetic, în Germania. Am două cetăţenii. Şi la Sibiu am o casă, nu am plecat niciodată practic din România”, a declarat pentru AGERPRES Ingrid Höhr. Întrebată dacă va face naveta săptămânal din Germania la Sibiu, ea a explicat că există o companie aeriană şi poate face acest lucru.

Höhr îşi doreşte în continuare să ajungă deputat. „Eu am candidat şi în 2016 pentru un post de parlamentar. Acesta o să fie ţelul meu”, a adăugat ea.

Liderul PMP Sibiu a mai spus că filiala intenţionează să aibă un candidat la Primăria municipiului Sibiu, la alegerile din 2020. PMP Sibiu numără, în prezent, 600 de membri, potrivit noului președinte ales.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*