Noul subprefect Horațiu Marin: „Voi fi un partener al dialogului”

Teodor Iulian Gheorghe, directorul general al Direcției Generale pentru Relațiile cu Instituțiile Prefectului din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, l-a învestit pe Horațiu Marin în funcția de subprefect al județului Sibiu.

Ceremonia de învestire a avut loc duminică.

În prezența directorilor direcțiilor deconcentrate din județ, a președintelui PSD Sibiu, Bogdan Trif, a vicepreședintelui Consiliului Județean, Wiegand Fleischer, a consilierilor locali și județeni și a multor primari din județ, noul subprefect a depus jurământul.

Acesta a declarat că va urmări îndeaproape punerea în aplicare a programului de guvernare. „Vreau să creez o punte de legătură între Guvern și județul Sibiu, prin implementarea programului de guvernare. Activitatea mea se va desfășura pe principiu aplicării legilor și vă asigur că voi fi un partener al dialogului“, a spus noul subprefect.

La rândul său, prefectul județului Lucian Radu spune că colaborarea dintre cei doi va fi în interesul județului, un prim obiectiv fiind buna organizare a alegerilor anticipare pentru Primăria Bârghiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*