NTT DATA Romania își extinde activitatea într-un spațiu nou în Sibiu, într-o clădire de birouri aflată în zona centrală

Compania NTT DATA Romania are, începând din luna noiembrie, un nou sediu ultramodern localizat într-o clădire de birouri din centrul municipiului Sibiu.

Spațiul are o suprafață de 1.300 de mp, repartizată pe 3 etaje. Investiția NTT DATA în amenajarea spațiului este de peste 100.000 euro. Amenajările interioare la standardele companiei au durat aproximativ 2 luni, locația fiind pregătită pentru 128 de spații individuale de lucru, zonă de relaxare și săli pentru întâlniri. În acest moment peste 50 de colegi lucrează deja în noua locație.

Filiala Sibiu, înființată în 2006, reprezintă cea mai mare sucursală a companiei cu un număr de 200 de colegi care își desfășoară activitatea în cele 3 sedii – str. Hipodromului nr. 27, str. Oituz nr. 22 și 35D (suprafață totală de 3.000 mp). În acest moment membrii echipei NTT DATA Romania din Sibiu sunt implicați în proiecte IT complexe de dezvoltare software, testare și suport.

“Investiția la Sibiu în spații de birouri suplimentare confirmă tendința permanentă de creștere a filialei din ultimii ani și ne va permite o creștere și în următorii 2 ani. Sibiul are avantajul de a fi în zona centrală a României, accesibil datorită aeroportului și autostrăzii. Însă cel mai mare avantaj îl reprezintă forța de muncă bine pregătită, cu o mentalitate și o responsabilitate profesională apropiate de așteptările clienților noștri din vestul Europei. Diversitatea proiectelor în care activăm ne permite implicarea resurselor cu un înalt nivel de calificare în proiecte provocatoare, dar și dezvoltarea juniorilor. Paleta noastră de servicii și modelul de business s-au extins în ultimii ani, de la clasicele proiecte de dezvoltare în regim nearshore la proiecte în zona Embedded sau Application Management Services, atât pentru piața internațională cât și pentru piața națională. Pentru 2018 preconizăm o creștere a numărului de angajați de la 200 la 250“, a declarat Cantemir Mihu, Site Manager Sibiu.

“Rezultatele financiare ale companiei pentru anul precedent vin pe fondul unui trend ascendent pentru NTT DATA Romania. Anul 2017 a fost un an al schimbărilor și al muncii susținute, rezultatele vorbind de la sine, arătând totodată că efortul nostru a evoluat în continuare în direcții pozitive”, a mai declarat de curând Daniel Metz, CEO NTT DATA Romania.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*