Nu se liniștesc. Alcoolemii foarte mari pe șoselele județului nostru

Polițiștii au prins în weekend mai mulți șoferi beți la volan.

Astfel, pe 10 aprilie noaptea, în Ighișul Nou a fost depistat un alt șofer care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului. Este vorba despre un localnic în vârstă de 36 de ani a cărui testare alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, ulterior fiind întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Un alt șofer a fost prins tot pe 10 aprilie, în jurul orei 15,00, pe raza comunei Bazna. Localnic în vârstă de 54 de ani avea, în timp ce conducea un autoturism, o concentrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. După ce șoferului i-au fost recoltate probe biologice, pe numele acestuia s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 11 aprilie, în jurul orei 18,00, pe raza localității Brădeni, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus de către un brașovean în vârstă de 31 de ani. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că dreptul bărbatului de a conduce este suspendat. Totodată, testarea alcoolscopică a celui aflat la volan a rezultat într-o concentrație de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma celor constatate, polițiștii au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunilor de conducere având acest drept suspendat, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*