Nume URIAȘE din lumea jazzului la Sibiu

Festival cu tradiție și notorietate, Sibiu Jazz Festival sărbătorește în acest an cea de-a 50-a ediție care are loc în perioada 25-30 octombrie și aduce la Sibiu nume mari din lumea jazzului: Maria João, Ramon Valle, Orchestra Națională de Jazz a Franței, Kristin Asbjørnsen și mulți alții.
Pe lângă concertele programate la Sala Thalia, festivalul aduce și evenimente dedicate copiilor (miercuri, 26 octombrie, ora 18.00, la Biblioteca Județeană Astra), dar și un spectacol de teatru-jazz, „Aproape Înger” (miercuri, 26 octombrie, ora 19.00, la Teatrul Național „Radu Stanca”).
Concertele de la Sala Thalia de la finalul săptămânii vor începe în fiecare zi de la ora 19.00. Astfel, vineri, 28 octombrie, vor urca pe scenă Szilárd Banai & Friends, Orchestra Națională de Jazz a Franței și 7th SENSE, câștigătorii Sibiu Jazz Competition 2021.
Festivalul continuă sâmbătă, 29 octombrie, cu interpretările artiștilor Maria João & Mário Laginha și Ramon Valle Quintet. Evenimentul se încheie duminică, 30 octombrie când, în fața publicului, vor concerta Kristin Asbjørnsen Band și Fish in Oil.
Programul complet al Festivalului poate fi consulat pe: https://sibiujazz.eu/editia-2022/program-2022/.
Biletele se pot cumpăra online de pe iaBilet.ro, dar și fizic de la Filarmonica de Stat Sibiu.
Sibiu Jazz Festival este un proiect organizat de Asociația Concept Creativ și cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Culturală 2022.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*