„Nunta de Aur”, sărbătorită din nou la Tălmaciu

56 de cupluri din orașul Tălmaciu care au împlinit sau împlinesc în cursul acestui an cel puţin 50 de ani de căsnicie au sărbătorit, împreună cu întreaga comunitate, „Nunta de Aur”.

Evenimentul a fost organizat de Primăria şi Consiliul Local al oraşului Tălmaciu, la Casa de Cultură. Fiecare cuplu sărbătorit a primit o „Diplomă de Statornicie” şi suma de 300 lei, finanțarea fiind asigurată din bugetul local al oraşului. În total, administrația locală a cheltuit peste 17.000 de lei pentru organizare, potrivit hotărârii Consiliului Local Tălmaciu adoptată în ședința ordinară din 25 mai.

Program artistic

În cinstea sărbătoriţilor, tinerii și copiii din Ansamblul Folcloric „Datina” al Casei de Cultură Tălmaciu a oferit un scurt spectacol de cântece şi dansuri populare, iar organizatorii au pregătit o masă festivă. La eveniment au fost prezenți primarul Nicolae Petru Basarabă, viceprimarul Ion Dacian, consilieri locali, cei doi preoţi parohi din oraș, mai mulți angajaţi ai Primăriei Tălmaciu şi alţi invitaţi, care le-au transmis sărbătoriți felicitări şi urări de sănătate, prosperitate şi bunăstare. „Nunta de Aur” la Tălmaciu a fost organizată pentru a doua oară după 1989.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*