„O cană de fericire“

Sibienii sunt invitați să cumpere căni personalizate de pe www.rotaractsibiu.ro, banii oferiți fiind folosiți pentru renovarea și dotarea secției de Cardiologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. Vor fi astfel alături de Rotaract Club Sibiu, de cluburile Rotary Club Sibiu şi Interact Sibiu, care desfășoară și-n acest an, în perioada 1 – 24 decembrie, proiectul „O cană de fericire“.

După reușita proiectului în ediția de anul trecut, membri clubului Rotaract s-au adaptat în contextul actual și au mutat proiectul în mediul online, pe www.rotaractsibiu.ro.

„Comunitatea sibiană poate accesa site-ul www.rotaractsibiu.ro și să își aleagă una sau mai multe modele de căni personalizate. După achiziționarea cănilor, acestea se pot ridica din Galeria de la magazinul Auchan din cadrul Shopping City Șelimbăr. Fiecare persoană care achiziționează o cană în cadrul proiectului intră automat și în concursul pentru premiul cel mare de 1.500 lei“, se arată într-un comunicat al Rotaract Club Sibiu.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*