O fată și-a înjunghiat tatăl ca să-și salveze mama

O fată de 16 ani și-a înjunghiat tatăl, după ce acesta și-a înjunghiat soția. Bărbatul și-a încălcat ordinul de restricție. Acum a ajuns să fie internat în spital la Cluj.

O femeie de 36 de ani a fost înjunghiată de soțul său, sub ochii fiicei, scrie antena3.ro. Pentru a-și salva mama, tânăra a luat un cuțit și și-a înjunghiat tatăl.

Bărbatul avea un ordin de restricție pe numele său, pe care l-a încălcat.

Pentru a ajunge la soția sa, bărbatul a sărit gardul de la casa în care aceasta locuia împreună cu fiica lor de 16 ani. Totul s-a întâmplat în localitatea Sebeș din județul Alba.

„Inculpatul s-a deplasat la locuinţa familiei sale din municipiul Sebeş, încălcând ordinul de protecţie emis de Judecătoria Sebeş, a pătruns prin escaladarea porţii de acces în curtea imobilului şi prin spargerea geamului de la uşa de acces a pătruns într-o încăpere unde se află soţia şi fiica acestuia. De precizat că inculpatul avea un cuţit de mari dimensiuni”, a declarat Dan Popescu, procuror.

Poliția a deschis un dosar penal pentru violență în familie, sub forma tentativei de omor, dar și pentru încălcarea ordinului de protecție.

După cele întâmplate, femeia a ajuns să fie internată la spital în Alba Iulia, iar bărbatul a fost transferat la Cluj unde este ținut sub observație de medici.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*