O importantă rețea de apă din Sibiu a intrat în reabilitare

SC Apă Canal Sibiu SA a început, la mijlocul acestei săptămâni, lucrările pentru înlocuirea rețelei de distribuție a apei potabile de pe B-dul Vasile Milea.

Noile conducte, ce sunt executate din polietilenă de înaltă densitate PEHD 110 – 160 mm, vor crește siguranța în exploatare și vor îmbunătăți calitatea apei furnizate abonaților companiei. Concret, în acest proiect început, se vor înlocui rețelele de distribuție a apei potabilei din B-dul Vasile Milea, începând din zona magazinului PROFI și până în intersecția cu str. Nicolae Iorga. Va fi reabilitată rețeaua veche din oțel, la care s-au înregistrat multiple avarii în ultimii ani.

De asemenea, vor fi înlocuite branșamentele de blocuri, de imobile și cele ale Unității Militare și vor fi cuplate rețelele de distribuție ale străzilor A.I. Cuza, Miraslau, Andrei Mureșanu, Călugăreni, Eroilor, Nicolae Iorga.

Firma Universal Business SA realizează lucrările, în baza contractului nr. 146/16.09.2021. Durata proiectului este de 3,5 luni, între 13.04.2022 si 25.07.2022, conform avizului de săpătură emis de Primăria Sibiu.

În perioada menționată prima bandă a carosabilului (în sensul de mers spre Nicolae Iorga) va fi închisă circulației, lucru care va fi semnalizat, astfel ca șoferii să poată adecva viteza în trafic.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*