O mare sportivă a Sibiului caută viitori campioni

Clubul Sportiv Sharks din Sibiu organizează cursuri de box din 1 februarie.

Începând cu aceea zi, clubul este deschis tuturor, indiferent de sex și vârstă. Programul de box include zilele de luni, miercuri și vineri, intre orele 15,30 si 17,30.

Antrenor va fi Irina Stoica, fosta pugilistă ce a reprezentat Sibiul cu mare cinste in competițiile sportive la care a participat mulți ani.

Pregătirea este valabilă pentru amatori și pentru aceia care vor să se inițieze în sportul de performanță.

Boxul este o arta nobilă cu o istorie fantastică în Sibiu, Gheorghe Negrea fiind pe podiumul olimpic în anii 50, iar de-a lungul timpului mulți alți sportivi au obținut medalii în concursuri.

„Boxul m-a educat ca sportivă și ca om. Intenționez să inițiez fete și băieți în box. Să încurajez practicarea sportului și a activității fizice în România. Să selectez persoanele care sunt pentru performanță. La Sharks Sibiu încurajăm practicarea sportului și activității fizice. Pentru a-ți atinge potențialul maxim trebuie să fii mereu energizat. Asta vizează totul: de la grija pentru sănătatea și forma fizică, până la a fi inovativ și ambițios printr-o continuă și puternică exersare a minții”, a declarat Irina Stoica.

Prin această inițiativă, CS Sharks Sibiu dorește să aducă un plus de valoare boxului în Sibiu. Beneficiile care pot fi obținute în urma practicării acestui sport sunt următoarele: ameliorarea stresului, optimizarea pierderii în greutate, îmbunătățirea formei fizice generale, încredere în forțele proprii, încredere din punct de vedere mental, o sănătate mai bună, învățarea tehnicilor de autoapărare ș.a.

Rezultate obținute de Irina Stoica:

2013 – Campioană Națională și câștigătoare a Cupei României

2014 – Campioană Națională și câștigătoare a Cupei României

2015 – Campioană Națională și câstigătoare a Cupei României

2016 – Campioană Națională și câștigătoare a Cupei României

2017 – Campioană Națională și câștigătoare a Cupei României

2018 – Campioană Națională și bronz la Centura de Aur

Cei interesați de cursurile de box pot afla mai multe amănunte la numerele de telefon: 0742 836 157 (Irina Stoica) și 0799 132 029 (Adrian Felseghi).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*