O nouă amânare în dosarul familiei Iohannis privind retrocedarea imobilului de pe Bălcescu

Magistrații Curții de Apel Brașov au amânat, luni, pentru data de 6 iunie, dezbaterile din dosarul privind contestația în anulare depusă de familia Iohannis în ceea ce privește imobilul de pe pietonalul Niculae Bălcescu.

casa Iohannis Balcescu

Judecătorii Curții de Apel Brașov au apreciat că familia Iohannis a dobândit ilegal casa de pe Bălcescu

Magistrații au amânat judecarea și au dat un nou termen, pentru 6 iunie 2016, ora 10,30, ”acordat pentru realizarea procedurii de citare în străinătate” a uneia dintre părțile implicate dosar, potrivit purtătorului de cuvânt al Curții de Apel Brașov, judecător Răzvan Dicu, citat de Agerpres.

Pe 4 ianuarie, magistrații CA Brașov amânaseră, pentru data de 25 ianuarie, pronunțarea asupra contestației în anulare depusă de familia Iohannis, în urma deciziei definitive și irevocabile a instanței brașovene din 12 noiembrie 2015, prin care Carmen și Klaus Iohannis pierdeau un imobil aflat în centrul Sibiului.

Familia președintelui Klaus Iohannis a pierdut definitiv la Curtea de Apel Brașov un proces privind un imobil din centrul Sibiului. Curtea de Apel Brașov a respins, pe 12 noiembrie, recursul declarat de Klaus și Carmen Iohannis și a menținut decizia Tribunalului Brașov din mai 2014, prin care a fost anulat un contract de vânzare-cumpărare a unui imobil din Sibiu. Decizia definitivă și irevocabilă a Curții de Apel a fost atacată de familia Iohannis prin Contestație în anulare depusă în data de 27 noiembrie anul trecut, la instanța din Brașov.

Pe 16 noiembrie 2015, președintele Klaus Iohannis s-a declarat nemulțumit de sentința judecătorească prin care a pierdut o casă în Sibiu, punctând că împreună cu avocații săi caută cele mai bune căi de a o contesta. „Această soluție, după părerea mea, nu este bună, mă nemulțumește și împreună cu avocații mei căutăm cele mai bune căi pentru a contesta această soluție”, spunea Iohannis, într-un interviu la TVR 1, solicitat să facă precizări cu privire la sentința judecătorească prin care a pierdut una dintre casele pe care le are la Sibiu.

One Comment

  1. socialistul says:

    Cat s-or screme magistratii de la Curtea de Apel sa gaseasca o solutie astfel incat fam. Iohannis sa redobandeasca acel imobil

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*