O nouă campanie de sterilizări gratuite desfășurată de Animal Life Sibiu. De această dată în Șura Mare

Animal Life Sibiu va organiza în luna iulie o nouă campanie de sterilizări gratuite a câinilor și pisicilor. De această dată campania se va desfășura în localitatea Șura Mare, în perioada 13 – 17 Iulie.

În perioada 13-17 iulie Asociația Animal Life Sibiu va desfășura o nouă campanie de sterilizări gratuite a câinilor și pisicilor. Campania se va desfășura de această dată în localitatea Șura Mare, în Sala de sport – Școala generală.
Sterilizările se fac pe bază de programare, completând formularul https://animallife.ro/castrari-gratuite sau sunând la  numărul 0723 919 994, de luni până vineri, între orele 10.00 – 16.00. Asociatia Animal Life va reveni cu un telefon pentru a stabili data și ora programării
”Această campanie este finanțată de catre Susy Utzinger Stiftung für Tierschutz – SUST, iar cazarea si masa medicilor este asigurata de catre International Aid for the Protection and Welfare of Animals (IAPWA) și Animal Life Sibiu. Operațiile de castrare vor fi efectuate de echipa de medici de la SUST Orphan Animal Clinic at Green Vetcare, iar intreaga campanie este organizată de către Animal Life Sibiu. Mulțumim Primăria comunei Șura Mare pentru spațiul oferit.”, reansmit reprezentanții Animal Life Sibiu.
Pentru a îndeplini condițiile pentru sterilizare, animalele trebuie să aibă vârsta minimă de 6 luni și maximă de 8 ani și să nu fie bolnave sau supraponderale. De asemenea, medicii vă avertizează că este interzis să hrăniți animalele programate pentru castrare cu 12 ore înainte de operație și nu trebuie să le dați apă în dimineața dinaintea operației!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*