O nouă campanie de sterilizări gratuite desfășurată de Animal Life Sibiu în județ

Animal Life Sibiu va organiza în luna octombrie o nouă campanie de sterilizări gratuite a câinilor și pisicilor. De această dată campania se va desfășura în Marpod și împrejurimi și în Amnaș și în împrejurimi, în perioada 11-20 octombrie.

”Pornim o noua campanie de castrări gratuite, de această dată în Marpod și împrejurimi și in Amnaș și în împrejurimi.

Această campanie este finanțată de catre Animal Life Sibiu si IAPWA. Operațiile de castrare vor fi efectuate de catre Cornel Stoenescu de la Nomad Vet, iar intreaga campanie este organizată de către Animal Life Sibiu. Mulțumim Primaria Marpod pentru spațiul oferit.

Așadar, pentru programări vă rugam completati acest formular: https://docs.google.com/…/1iSwXrh629NIJg…/viewform… sau sunați la 0723 919 994, de Luni până Vineri între orele 10.00 – 19.00”, transmit reprezentanții Animal Life Sibiu.

Pentru a îndeplini condițiile pentru sterilizare, animalele trebuie să aibă vârsta minimă de 6 luni și maximă de 8 ani și să nu fie bolnave sau supraponderale. De asemenea, medicii vă avertizează că este interzis să hrăniți animalele programate pentru castrare cu 12 ore înainte de operație și nu trebuie să le dați apă în dimineața dinaintea operației!

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*