O nouă ediție a „Zilelor Tineretului“

Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Sibiu organizează în acest sfârșit de săptămână mai multe manifestări dedicate tineretului sibian.

artgoticaEvenimentul grupează activitățile care marchează „Zilele Tineretului 2016“, atât în municipiul Sibiu, cât și în comuna Rășinari. „Activităţile din programul stabilit au în vedere desfăşurarea unor acţiuni prin care să conştientizeze comunitatea sibiană și rășinăreană de forţa artistică şi valoarea tinerilor din municipiul și județul Sibiu. În acest sens, au fost programate o serie de acţiuni ce se vor desfăşura în spaţiu public“, anunță directorul executiv Nicoleta Sonia David, de la Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Sibiu.

Evenimentul este cofinanțat de Ministerul Tineretului și Sportului prin Direcţia Judeţeană pentru Sport  şi Tineret Sibiu, Consiliul Județean Sibiu prin Complexul Național Muzeal Astra și Primăria comunei Rășinari prin Asociația CREATIV. Organizatorii principali al evenimentului sunt Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sibiu și Asociația CREATIV. Partenerii manifestării sunt Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Centrul de Tineret Sibiu, Centrul de Tineret Rășinari, Asociația GAL Mărginimea Sibiului, Asociaţia Internațională de Tineret „BECOME”, Asociaţia Dram Center 07 , Asociaţia FRINGE FESTIVAL și Asociația ACTIV.

P

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*