O parte din trupurile militarilor decedați în accidentul aviatic, aduse la Sibiu | FOTO

O parte din trupurile celor opt militari decedați în accidentul aviatic produs la Mălâncrav au fost aduse în această seară la morga Spitalului Clinic Județean de Urgență din Sibiu.

Trupurile militarilor decedați au fost aduse cu două mașini de la Medicina Legală, însă cei care le-au însoțit au declarat jurnaliștilor că nu pot da niciun fel de informații.

Opt militari și-au pierdut viața în accidentul de azi dimineață

Opt militari și-au pierdut viața în accidentul de azi dimineață

La Serviciul de Medicină Legală din Sibiu urmează să fie transportate și celelalte trupuri care vor fi recuperate de pe câmpul din comuna Mălâncrav.

Trupurile neînsuflețite au fost transportate la morga Spitalului Județean Sibiu

Trupurile neînsuflețite au fost transportate la morga Spitalului Județean Sibiu

Cei doi militari care au supraviețuit au ajuns la Spitalul de Arși din Capitală, relatează Agerpres. Căpitanul-comandor Corneliu-Gabriel Titiana, de 47 ani, și maistrul militar cls. I Valentin Bora, de 41 ani, au fost aduși la București cu o aeronavă militară C-27 J Spartan, care a decolat în jurul orei 17,00, de pe Aeroportul din Târgu Mureș. Răniții au fost asistați pe timpul zborului de o echipă medicală a Statului Major al Forțelor Aeriene și de un medic de la spitalul din Târgu-Mureș.

Opt militari și-au pierdut viața și alți doi au fost răniți în urma prăbușirii unui elicopter militar IAR-330 PUMA, vineri, în jurul orei 10,40, pe raza localității Mălâncrav, județul Sibiu. ”Cei opt militari care și-au pierdut viața în accidentul aviatic de vineri sunt comandorul Artur-Grigore Palfi, 46 ani, căsătorit, un copil, căpitanul medic Rareș-Cosmin Moldovan, 34 ani, căsătorit, un copil, căpitanul Răzvan-Aurel Moldovan, 29 ani, căsătorit, sublocotenentul Andrei-Cătălin Apostol, 25 ani, necăsătorit, maistrul militar cls. I Paul Bădescu, 41 ani, necăsătorit, maistrul militar cls. II Dorin Fodor, 43 ani, căsătorit, doi copii, maistrul militar cls. III Vasile-Marian Gădălean, 33 ani, necăsătorit, un copil, și maistrul militar cls. III Constantin-Dorin Filip, 30 ani, necăsătorit”, precizează MApN, într-un comunicat remis vineri AGERPRES.

Elicopterul, de la Baza 71 Aeriană de la Câmpia Turzii, se afla în misiune, urmând să participe la un exercițiu în Poligonul Cincu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*