O recunoașteți? Infractoare filmată în acțiune! Poliția are nevoie de ajutor

Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt.

Este vorba despre o cauză penală pentru furt.

O persoană este bănuită că, pe 20 iulie a.c., în jurul orei 17,19, ar fi furat 350 de euro dintr-un ATM aflat în zona de self-service a unei unități bancare de pe Bulevardul Mihai Viteazu, din municipiul Sibiu.

La momentul săvârșirii faptei, camerele de înregistrare video au surprins o femeie a cărei identificare este de un real folos polițiștilor în vederea soluționării cauzei penale.

Este vorba despre o femeie în vârstă de aproximativ 30 de ani, cu păr blond, prins în coadă la spate, cu tatuaje pe ambele brațe, îmbrăcată cu maiou de culoare negru și pantaloni scurți tip jeans, de culoare albastru, pantofi sport de culoare albă și care poartă o poșetă de culoare roz și ochelari de soare.

În acest context, rugăm cetățenii care pot oferi informaţii cu privire la această persoană să contacteze telefonic Secția Nr. 1 Poliție Urbană Sibiu, la numărul 0269/212260.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*