O sibiancă în Guvern: Maria Manuela Catrina, numită secretar de stat în Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale

Premierul Sorin Grindeanu a numit-o, ieri, pe Maria Manuela Catrina în funcția de secretar de stat în Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale. Decizia a intrat în vigoare odată cu publicarea în Monitorul Oficial.Sibianca Manuela Catrina este fiica fostului inspector școlar general Constantin Catrina şi a candidat pentru un post de deputat de Sibiu la alegerile din 11 decembrie. Este preşedinta Organizaţiei de Femei din Bucureşti a PSD.

Maria Manuela CATRINA

Anterior, ea a fost director executiv al Institutului Social Democrat „Ovidiu Şincai”, patronat de Adrian Năstase, şi a lucrat în cadrul Departamentelor PSD în perioada în care Năstase era preşedinte al Consiliului Naţional.

Manuela Catrina, alături de Adrian Năstase

Catrina a studiat la ULBS și Universitatea „Johannes Kepler” (Austria).

Maria Manuela Catrina a stârnit controverse pe Facebook, acum câteva zile, comentând o fotografie de ansamblu realizată în timpul protestelor din Piața Victoriei din capitală, despre care a spus că este „o imagine înfiorătoare”. „O imagine infiorătoare! Răul vine acolo unde găseşte loc. E vreme de smerenie şi rugăciune. Să nu lasăm să fie în van lecţiile din zilele astea! Astăzi e duminica vameşului şi a fariseului. Să ne fie primită rugăciunea! Doamne ocroteşte-ne ţara!”, a scris Catrina.

One Comment

  1. Nicolae Tarcea says:

    Bravo. Sincere felicitari si mult, mult succes in viata.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*