O zi cât două la Arena Platoș Păltiniș! Day and Night, primul eveniment estival

Complexul de vară Arena Platoș Păltiniș a deschis porțile noului sezon. Cei mari, dar și cei mici, pot să se întreacă la diferite discipline sâmbătă, la Arena Platoș Day and Night.

După ce câteva mii de copii s-au bucurat de cele trei atracții „coborâte” de la munte în Piața Mare pentru Distracția Copiilor din 1 iunie, complexul Arena Platoș Păltiniș deschide noul sezon al evenimentelor de vară cu „Day and Night”. Timp de două zile, la Păltiniș vor fi concursuri de biciclete sau de skateboard și zeci de alte atracții menite să le pună copiilor zâmbetul pe buze.

foto: hila.ro

Ediția din acest an a „Day and Night” va dura două zile. Vineri, 16 iunie, participanții la evenimentele sportive vor avea ocazia să se acomodeze cu traseele și cu rampa de skateboard ca sâmbătă să dea tot ce au mai bun în ei pentru a câștiga concursul. Copiii între 5 și 10 ani, precum și cei între 10 și 14, se vor putea întrece cu trotineta offroad sau cu bicicletele pe traseul de la baza complexului.

Pentru cei mai sportivi și trecuți de vârsta la care se obține buletinul, concursurile și probele se anunță ceva mai dificile. La Skateboard Miniramp Jam Session se pot înscrie toți participanții care au atins un nivel mediu de skateboard. Concursul nu are taxă de participare și fiecare concurent va avea la dispoziție 1 minut în calificări și 1 minut în finală pentru a-și demonstra abilitățile. Calificările vor fi precedate de patru ore de jam session, unde concurenții își vor putea studia adversarii și vor putea exersa pentru concursul propriu-zis ce va începe la ora 16.

Concursul vedetă al zilei va fi însă cel de downhill pe mountain-bike. Taxa de participare la acest concurs este de 100 de lei și include două cartele pentru accesul pe telescaun. De asemenea, concursul nu se adresează tinerilor sub 14 ani pentru că urmează să se desfășoare pe traseul roșu, un traseu de viteză, cu obstacole specifice, cu zone de sărituri peste pârtia de sănii și cu nenumărate contrapante și săritori. Concursul de downhill e structurat pe categorii de vârstă, Juniori – sub 18 ani, Adulți – peste 18 și și femei. Înscrierile și antrenamentele vor avea loc sâmbătă, 17 iunie, de la ora 10. La ora 12 încep calificările iar la ora 15 va avea loc finala. Toate concursurile din cadrul evenimentului Day and Night au loc sâmbătă, 17 iunie.

foto: hila.ro

Primul eveniment din cadrul acestui sezon se va încheia cu un party ce va ține o bună bucată din noapte, animat la pupitru de DJ Dex și DJ Undoo.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*