O zi dedicată exclusiv antreprenoriatului la Sibiu

În 8 decembrie, la Sala Aula Magna a Facultăţii de Medicină, Universitatea „Lucian Blaga”, prin EduHub, invită toţi pasionaţii de tehnologie şi inovaţie să participe la un eveniment de proporţii dedicat antreprenoriatului.

EduHub Community Panel va începe la ora 14.00 cu un panel de discuții, la care sunt invitați o serie de antreprenori de succes la nivel local, național și internațional.

Invitatul special al serii și moderator al discuțiilor va fi Tal Catran, antreprenor din Israel, considerat un guru al antreprenoriatului pe scena mondială. Tal Catran a pus bazele a 7 acceleratorare de business în Israel, este mentor la zeci de startup-uri la nivel internațional, iar experiența lui de a lucra cu startup-uri se întinde din Israel până în Letonia, Estonia, Finlanda, Rusia, India, China și România. Datorită experienței sale vaste, Tal Catran este un renumit TEDx speaker, dar și una dintre cele mai importante voci ale ecosistemului antreprenorial Startup Nation, program de finanțare lansat și în România în 2017. Alături de Tal Catran, la eveniment vor fi prezenți: Răzvan Rughiniş – cofondator Innovation Labs Romania şi profesor la Universitatea Politehnică Bucureşti, Romeo Vasilache – Director de Program al Fundaţiei Româno-Americane, Alin Apostu – Project Manager Romanian American Leaders, Ciprian Ciocan – director executiv Fundaţia Comunitară Sibiu, Alex Burciu din partea Sperik Accelerator Cluj, Dan Nechita, Diana Pop, Tudor Oprea din partea Smart Everything Everywhere București, Ciprian Faraon – preşedinte centrul InfoBiz Sibiu şi Livia Ilie, prorector al Universităţii „Lucian Blaga” Sibiu.

În a doua parte a serii, se lansează Innovation Labs Sibiu 3.0

Innovation Labs, principalul program de pre-accelerare pentru startup-uri tehnice din România, invită pasionații de tehnologie să-și aducă ideile la viață în ediţia cu numărul trei la Sibiu! În 2018, Innovation Labs este organizat în București, Cluj-Napoca, Sibiu, Timișoara și Iași.

Începând cu ora 17.00, participanţii la eveniment, cu pregătire tehnică sau nu (dar cu idei bune de startup), vor avea ocazia să prezinte ideea lor de business în fața invitațiilor de la panel într-un pitch de 3 minute, într-un concurs de idei de startup-uri. Participanții vor avea șansa să își valideze ideea de startup în fața unor antreprenori de succes pe plan national și international, dar și de  a pleca acasă cu premii oferite de Innovation Labs București.

Idea Jam este este o introducere în programul Innovation Labs Sibiu 3.0, dar și un posibil moment de formare a echipelor, pentru cei care decid să meargă mai departe. Direcțiile Innovation Labs 2018 sunt: Agricultură, CyberSecurity, Energie, Fintech, Health&Lifestyle, Retail, Smart City, Smart Mobility.

Evenimentul din 8 decembrie se va încheia în jurul orei 19.30, urmat de networking, pizza & drinks. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înscrierile pentru Idea Jam se vor face la fața locului.

Despre Innovation Labs

Innovation Labs este dedicat echipelor care au o idee creativă de tehnologie, dornice să trăiască experiența unui start-up tehnic, în ecosistemul românesc de business, alături de mentori de top, antreprenori și specialiști în domeniul tehnologiei. Evenimentul se află la ediția a treia în Sibiu și este implementat la nivel local de TechLounge București și Universitatea “Lucian Blaga” Sibiu, prin EduHub.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*