Oamenii de afaceri cazează gratuit personalul medical

Consiliul Județean Sibiu a inițiat demersuri cu privire la asigurarea de spații de odihnă pentru personalul medical încă dinainte ca acest lucru să devină obligatoriu pentru autorități și drept urmare astăzi avem la dispoziția angajaților care solicită acest lucru suficiente locuințe. Acestea se află atât în zone centrale și ultracentrale, cât și în zone cu legături facile de transport, având asigurate toate serviciile necesare (hrană, curățenie, supraveghere epidemiologică etc.).

„Să găzduiești un străin în casa ta e poate gestul cel mai impresionant de umanitate, de solidaritate, în orice timp, dar mai ales în vremuri de restriște. Gestul celor care fac asta pentru personalul nostru medical mi-a adus aminte de un proverb pe care îl știu de la bunica mea: Când există loc în inimă, există loc destul și în casă. Le mulțumesc oamenilor de afaceri care au dovedit că au inima mare cât Sibiul,  au oferit spații de cazare și locuințe de calitate și – mai ales – au refuzat sumele de bani pe care Consiliul Județean Sibiu le-ar fi putut achita pentru aceste servicii. Putem astfel să folosim acești bani pentru nevoile cu care sistemul medical se confruntă zi de zi”, a declarat Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu.

În opinia acesteia, cu atât mai valoros este un astfel de gest dacă vine de la tineri antreprenori, care se află la începutul carierei lor și arată că tânăra generație știe bine care sunt adevăratele valori și cât valorează viața.

Unitățile care au pus la dispoziție gratuit spații pentru cazarea personalului medical sunt Vendi Grand Square Residence, Bach Apartments și Hotel Class Hermannstadt.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*