Oaspeți de seamă duminică, la Școala Andreiană

„Călătoriile lui Erus” prin România au ajuns și la Sibiu, mai exact la Școala Andreiană din cartierul Gușterița. O școală cu o poveste extraordinară, care primește la rândul ei cu brațele deschise poveștile care îi acompaniază pe copii în lumea minunată a basmelor.

Vocația știi că ți-ai atins-o atunci când tot ce faci are sens și prin ceea ce faci aduci sens și bucurie în viețile celor din jurul tău.

Școala Andreiană îi va avea ca oaspeți duminică, 9 octombrie pe Alex și Emma Blenche, care îi vor purta pe copii într-o lume minunată acompaniați de cântece și povești.

Poveștile ascund printre paginile lor pilde, învățăminte despre valori, despre familie și despre cum putem, fiecare dintre noi să ne aducem contribuția în a face lumea una mai frumoasă și mai bună, exact așa cum o vede o inimă de copil.

„ Vă așteptăm alături de noi, pe 9 Octombrie începând cu ora 17.30, să ne bucurăm inimile ascultând râsete de copii și basme minunate. Copiii vor avea parte de ateliere recreative și surprize, iar Alec Blenche va lectura din minunatele sale cărți și va da autografe tuturor doritorilor” au transmis reprezentanții Școlii Andreiene.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*