Oferte de vacanțe și soluții pentru un concediu reușit la Shopping City Sibiu

Centrul comercial din Șelimbăr găzduiește, de astăzi, primul târg de turism din zona Sibiului. Aventura, organizat în Promenada Mall în weekend-ul 8-10 mai va aduce la Shopping City Sibiu prima ediţie a unui târg de vacanţe, iar acest eveniment va uni pentru prima dată turoperatorii, agenţiile de turism şi ofertele de cazare la un singur loc în Sibiu și împrejurimi.

Astfel, pentru cei care au ratat perioada de early booking, târgul Aventura vine ca o completare și încearcă să aducă oferte cât mai diversificate pentru a mulțumi publicul sibian. De la oferte de cazare în destinații cunoscute din țara noastră, la oferte de relaxare pe plajă, la destinații exotice și mai puțin cunoscute, toate sunt reunite într-un singur concept, cel de relaxare. Printre participanții acestei prime ediții se numără: Palatul Brukenthal Avrig, pensiunea Kontiki, Tramp Travel, Sobis Turism, Blue Air, Hotel Palace Govora, Boat Travel & Tours, Hotel Emire Bran, Chocolate Events, Hotel O3zone Tușnad, Arsenal Park Orăștie.

 „Ne aşteptăm ca publicul să fie receptiv“

 Ofertele prezentate la târg sunt din cele mai diverse, însă amintim doar câteva: Air Tour Travel a pregătit un pachet de vacanță către Bulgaria, hotel de 4 stele, all-inclusive, transport cu autocarul din Sibiu, la prețuri începând de la 225 euro/persoană; Myth Travel îşi prezintă reducerile de până la 20% la cazare, la pachetele cu pensiune completă şi all-inclusive pentru destinațiile Costa Brava și Barcelona, cu zbor din Sibiu și un pachet de 2+1 gratuit, pentru cine cumpără două servicii, al treilea este gratuit, pentru destinațiile: Spania – Costa Brava, Grecia – Halkidiki, Turcia – Kusadasi, Marmaris. Sibienii care sunt în căutarea unei destinaţii sunt aşteptaţi la spaţiile special amenajate din Shopping City, zona de Mall, pentru a primi sfaturi în alegerea unui concediu reuşit. Ne aşteptăm ca publicul să fie receptiv şi sperăm că vom ajuta locuitorii oraşului să-şi aleagă vacanța mult dorită“, anunțat organizatorii.

Târgul de turism Aventura îşi aşteaptă vizitatorii în weekend-ul 8-10 mai, la Shopping City Sibiu, între orele 10.00 și 22.00.

Tags: , ,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*