Olga Bălan și-a serbat ziua de naștere ca o prințesă, în locul de basm în care vrea să facă nunta! Cu cine a petrecut

Actrița și cântăreața Olga Bălan și-a serbat ziua de naștere într-un loc de basm în care vrea să facă și nunta cu viitorul ei soț, Dragoș Zaharia, de profesie fotograf și grafician, informează fanatik.ro .

SURSA FOTO: Fanatik.ro

Potrivit Fanatik.ro, actrița și cântăreața Olga Bălan și-a serbat ziua de naștere într-un loc de basm în care vrea să facă și nunta cu viitorul ei soț, Dragoș Zaharia, de profesie fotograf și grafician. Cei doi sunt împreună de mai bine de patru ani de zile. Din cauza pandemiei, cei doi au amânat evenimentul timp de patru ani.

După cum informează Fanatik.ro, Olga Bălan și-a serbat ziua de naștere pe data de 23 iunie la Avrig, ca o adevărată prințesă, într-un cadru de basm, împreună cu viitorul ei soț, Dragoș Zaharia. De altfel, frumoasa actriță este imaginea acestui loc mirific, unde intenționează să-și unească destinul cu iubitul ei.

Au realizat un videoclip la Palatul Brukenthal din Avrig

Actrița și viitorul ei soț, Dragoș Zaharia, fotograf și grafician de profesie, au filmat un prim episod la palat pentru YouTube, intitulat „Olga și viața la Palat”, alături de soprana Gabriela Alexandra Florea..

SURSA FOTO: Fanatik.ro

Cine este Olga Bălan 

Olga Bălan a debutat la Festivalul de la Mamaia și a jucat în ”Paradisul în direct”. Frumoasa blondină a locuit 20 de ani în Italia, la Roma. A avut numeroase apatiții în show-uri de televiziune din Italia. A moderat și o emisiune la Napoli. În ultimii ani s-a împărțit între Italia și România. În 2014 a realizat o emisiune la TVR 2, intitulată „Salutări din Sud”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*