Olimpiada elevilor deficienţi de auz aproape de start

Cadrele didactice din Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Nr. 2 sunt recunoscătoare şi mulţumesc sponsorilor pentru generozitatea şi sprijinul de care au dat pe care l-au arătat în susţinerea evenimentului pe care îl vor organiza în perioada 13 – 16 aprilie 2022, Concursul Naţional pentru Elevii deficienţi de Auz.

Conducerea Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă Nr. 2 Sibiu aduce mulţumiri sincere pentru donaţiile oferite de:

,,Paten des Taubstummenheim” Siegen, Germania, a cărei preşedintă este doamna Antje Schmidt-Classen

PECEF Tehnica S.R.L. – Audiolux

THIMM Packaging S.R.L.

E.ON Dialog S.R.L.

Trans Grup Agapia

RUD Florian Rieger SRL

,,Donaţiile Dumneavoastră  sunt semne de preţuire şi motivare pentru cadrele  didactice care activează în învăţământul special şi care fac posibilă integrarea elevilor cu deficienţe de auz în societate, în lumea celor care ne bucurăm de sunetele naturii, ale vocilor umane şi ale muzicii.

Această olimpiadă aduce împreună oamenii care nu se cunosc, dar care, aflând care ne sunt necesităţile, au contribuit, sponsorizând acest eveniment, care se va putea desfăşura în condiţii bune. Toţi cei implicaţi în organizare au simţit solidaritate şi sprijin, omenie şi apreciere. Vă mulţumim tuturor, oameni cu inimă mare!” a declarat directorul adjunct al C.S.E.I. Nr 2 Manuela Dobrotă.

Cei care doresc să îi susţină pe elevii deficienţi de auz şi efortul dascălilor lor o pot face donând în contul Asociaţiei ,,Prietenii Şcolii pentru Deficienţi de auz”,  RO69RZBR0000060006500576, deschis la Raiffeisen BANK Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*