Omul de afaceri sibian Nicolae Minea, numit administrator al Transgaz pentru următorii patru ani

Nicolae Minea, acționar al hotelului Hilton din Sibiu, a fost numit administrator pentru o perioadă de patru ani de zile al transportatorului naţional de gaze Transgaz.

Nicolae Minea / foto: stiridesibiu.ro

”Aprobă numirea lui Lăpuşan Remus-Gabriel şi a lui Minea Nicolae în calitate de administratori ai Transgaz SA. Stabileşte durata mandatului celor doi noi administratori, începând cu data alegerii de către adunarea generală a acţionarilor şi până la data de 29 aprilie 2021”, arată un raport transmis joi Bursei de Valori Bucureşti (BVB), citat de news.ro. În aceeaşi şedinţă, acţionarii companiei au aprobat şi forma contractului de mandat ce va fi semnat cu cei doi noi administratori.

În luna iunie, cei doi fuseseră numiţi membri provizorii în board, potrivit sursei citate.

Nicolae Minea a fost preşedinte al Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS) între aprilie 2014 şi iunie 2016. În perioada iulie 2009 – aprilie 2014, Minea a fost director general al hotelului Hilton din Sibiu, iar din octombrie 1995 până în iunie 2009, a condus Palace Resort & Spa Sibiu. De asemenea, din aprilie 1986 până în aprilie 1990, a fost director comercial al Oficiului Judeţean de Turism din Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*