Opruț și Oroian au jucat aseară pentru tricolori

Doi dintre cei trei fotbaliști de la FC Hermannstadt aflați la loturile naționale au jucat aseară pentru România. Raul Opruț a debutat în naționala mare la Cluj, în amicalul cu Slovenia, scor 1-2 (0-2). Selecționerul Edi Iordănescu l-a introdus pe fundașul nostru stânga în minutul 60 în locul lui Vătăjelu (Universitatea Craiova), la 0-2, golul României venind 4 minute mai târziu.

foto: facebook/Echipa națională de fotbal a României

Deși am avut o echipă națională cu probleme în atac, golgheterul nostru Daniel Paraschiv a rămas pe bancă, spre dezamăgirea sibienilor, dar și a mai multor oameni de fotbal aflați la microfon pentru comentariile de după meci.

România – Slovenia 1-2 (0-2)

Au marcat: Drăguș ‘64, respeciv Sesko ‘26, Sporar ‘31

Atât „Para-gol“, cât și Opruț se pregătesc în continuare sub comanda lui Iordănescu și ar putea juca duminică 20 noiembrie, de la ora 20,30, în amicalul cu Moldova, pe stadionul Zimbrul din Chișinău.

Tot ieri, mijlocașul lateral Alexandru Oroian a jucat finalul partidei dintre România U 21 și CSA Steaua (Liga2). Emil Săndoi l-a introdus pe teren în minutul 81, în locul lui Alexi Pitu, într-un meci spectaculos desfășurat pe Ghencea, fără spectatori, scor 4-2 (1-2). Toate golurile s-au înscris înainte de intrarea fundașului născut la Mediaș.

CSA Steaua – România U21 2-4

Au marcat: Chunchukov ‘15 – pen., Șt. Pacionel ‘68, respectiv Markovic ‘18 – pen., Baiaram ‘21, Ehmann ‘54, Bîrligea ‘80

foto: facebook/Echipa națională de fotbal a României

Reamintim, Reprezentativa Under 21 a României, participantă anul viitor la Campionatul European găzduit de țara noastră împreună cu Georgia, desfășoară în această perioadă un stagiu de pregătire, urmând să mai dispute un amical în compania echipei FC Argeș, luni 21 noiembrie, ora 13, la Pitești.

La Arad, tot ieri, România U20 a întâlnit reprezentativa similară a Italiei, scor 1-2 (0-1). Convocat inițial de Daniel Pancu, portarul echipei CSC 1599 Șelimbăr Aleksander Mitrovic n-a mai avut ocazia de a apăra buturile tricolorilor, selecționerul renunțând la el, la Daniel Vita (AFK Csikszereda) și Doru Andrei (FC Voluntari), din motive medicale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*