Orăşelul Fermecat își deschide porțile

Florin Suciu-Buh, actorul care a ajuns până în semifinala „Românii au talent” şi a fost nominalizat la premiul pentru originalitate, poposeşte azi în Orăşelul Fermecat de pe pietonala Nicolae Bălcescu.

În cadrul târgului de Crăciun “altfel” organizat pe str. Nicolae Bălcescu, vor veni spiriduşii magici ce ar trebui să pregătească suprizele pentru Crăciun. Însă iepurașul Oghi, cel mai bătrân spiriduș, dă toate planurile peste cap pentru că el nu vrea decât să doarmă. Așa că fură toată puterea magică a spiridușilor, iar singurii care îi pot ajuta să și-o recupereze sunt copiii. Haideţi să îl cunoaștem pe Domnul Octavian (Oghi) și să-i ajutăm cu toţii pe spiriduși să-și recupereze puterile magice.

Spectacolul de magie şi ventrilocie “Pălăria spiriduşului” va avea loc pe str. Nicolae Bălcescu, în piaţeta “de la telefoane”. Distribuție: Florin Suciu-Buh. Muzică: Silviu Ruști.

Cum ar fi să trăieşti întreaga lună decembrie o poveste fermecată? În Orăşelul Fermecat de pe strada Nicolae Bălcescu din Sibiu, sania lui Moş Crăciun este o caleaşcă năzdrăvană trasă nu de reni, ci de doi ponei transformaţi de bagheta magică a unui altfel de Moş. Magii şi surprize se întâmplă aici în jurul unui brad fermecat, făurit pe locul fântânii arteziene.

“Orăşelul Fermecat” este un mini-târg de Crăciun amenajat precum un orăşel, unde poţi găsi în fiecare zi alune caramelizate, dulciuri şi jucării de lemn, decoraţiuni de Crăciun şi îmbrăcăminte de iarnă. Tot aici, îţi poţi face poze “la minut” într-un decor specific sărbătorilor de iarnă ori alături de turnul amenajat pentru a veghea asupra orăşelului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*