Orașul Avrig are, de astăzi, o aplicație oficială

Primul oraș mic din România care are o aplicație mobilă oficială este, de astăzi, Avrigul.

Avrig City App, aplicaţia oficială a orașului Avrig și a localităților aparținătoare, este un instrument util de planificare a unui sejur în Avrig și împrejurimi care oferă informaţii actualizate despre obiectivele turistice din zonă, restaurante și unități de cazare.

Interfața aplicației este modernă, ușor de utilizat și combină mai multe funcționalități: cea de raportare din partea cetățenilor și cele care presupun informări oficiale, informații utilitare sau trimiterea de notificări din partea Primăriei.

Avrig City App permite raportarea oricărui neajuns către administrația publică locală: gunoaie aruncate la întâmplare, spații verzi neîngrijite, gropi în asfalt, defecțiuni la sistemul de iluminat public, mașini parcate ilegal, copaci căzuți, construcții ilegale, cazuri sociale, etc. Nu ai nevoie de mai mult de două minute pentru a scrie și trimite un raport.

De asemenea, cu ajutorul aplicației, poți descoperi cu ușurință punctele de interes aflate în imediata ta proximitate și poți vizualiza pe o hartă, unde se află cele mai apropiate bănci, baruri, restaurante, pensiuni, clinici, magazine sau puncte de prim ajutor.

Aplicația Avrig City App vine cu un calendar cultural actualizat, cei interesați putând afla cu ușurință, informaţii privind locul de desfăşurare, locație sau modul de acces la orice eveniment local.

Cetățenii pot veni oricând cu sugestii privind îmbunătățirea aplicației și a serviciilor oferite prin intermediul acesteia. Avrig City App a fost implementată cu sprijinul Eventya, compania care a dezvoltat Sibiu City App și aplicațiile unor instituții precum Muzeul ASTRA sau Filarmonica de Stat Sibiu.

Aplicația este disponibilă, începând de astăzi, în Magazinul Play, pentru telefoanele și tabletele cu sistem de operare Android, urmând să fie listată, în zilele următoare, și în App Store.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*