Orașul Cisnădie și zona Tocile rămân fără apă pentru aproximativ 24 de ore | ACTUALIZARE: Defecțiunea a fost remediată

Locuitorii din Cisnădie au rămas fără apă la robinete, din cauza unei avarii la aducțiunea Sadu-Cisnădie, iar remedierea ar putea dura până mâine dimineață, anunță operatorul regional de apă și apă uzată.
Actualizare: Avaria a fost remediată mai repede decât se estima, așa că furnizarea apei va fi reluată în această noapte.

Reprezentanții Apă Canal S.A. și cei ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu au anunțat, în această după-amiază, că avaria la conducta de aducţiune a fost remediată. Cei 12.000 de locuitori din Cisnădie și Tocile vor avea din nou apă la robinete în jurul orei 23.00, estimează autoritățile.


Știrea inițială
SC Apă Canal SA Sibiu anunţă că, în urma unei avarii apărute la aducțiunea DN600 care alimentează Uzina de Apă Cisnădie, furnizarea apei este întreruptă în întreg orașul Cisnădie, precum și în localitatea Tocile. Apă Canal pune la dispoziția consumatorilor două autospeciale cu apă menajeră care vor staționa pe str. Stejarului (la magazinul Profi) și pe str. Florilor.

DSC_0046

„Echipele de intervenție ale Apă Canal se află la fața locului pentru a remedia defecțiunea. Se estimează că furnizarea apei va fi reluată în dimineața zilei de 6 ianuarie. Relaţii suplimentare pot fi obţinute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202”, informează Thomas Roth, purtătorul de cuvânt al SC Apă Canal SA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*