„Orașul lui Moș Crăciun” la grădinița nr. 19 din Sibiu

În perioada 20-22 decembrie 2022, Grădinița cu Program Prelungit nr.19 Sibiu, a desfăşurat Evenimentul „Orașul lui Moș Crăciun”.

Deschiderea festivă a avut loc marți 20.12.2022, de la ora 17.00.

Activitatea a fost organizată în contextul sărbătorilor de iarnă și motivată de dorința de a ține aprinsă flacăra tradiției.

Evenimentul de deschidere a constat în acțiuni de voluntariat, unde părinții împreună cu copiii au donat pachete copiilor la care ajunge mai greu Moș Crăciun, apoi a urmat un spectacol de Crăciun prezentat de cele 6 grupe de grădiniță, sub îndrumarea cadrelor didactice.

„În data de 21 decembrie 2022 ne-am bucurat de vizita surpriză a elevilor din clasa a XII–a C, de la Colegiul Economic ”George Barițiu” Sibiu, care au susținut un concert de Colinde, sub îndrumarea d-nei dirigintă Gruia Florentina.

Cu sprijinul părinților și a Asociației Moș Crăciun, am reușit în data de 22  decembrie 2022 să fim voluntari pentru o zi și să distribuim pachete copiilor din zone defavorizate.

Organizatorii au gândit activități pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 18 ani, dar și pentru adulți. Acțiunea a reunit un număr de 3 activități pe parcursul celor 3 zile, la care au participat mai mult de 150 de copii, 17 cadre didactice și 200 de părinți.

Pe această cale dorim să le mulțumim tuturor participanților și partenerilor fără de care acest eveniment nu ar fi fost posibil” a transmis directoarea grădiniței, cu program prelungit nr. 19 Anca Maria Igna.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*