Paleologu la Sibiu: România nu e o țară de proști! Mesajul prezidențiabilului PMP pentru sibieni | VIDEO

Candidatul Partidului Mişcarea Populară (PMP) la alegerile prezidenţiale, Theodor Paleologu, este de părere că jocurile pentru aceste alegeri „nu sunt făcute”, iar „România nu e o ţară de proşti”.

„Într-o ţară normală, jocurile nu sunt făcute şi nu există ideea aceasta că jocurile sunt făcute. Este tot ce ne transmite echipa domnului Iohannis, pentru că domnul Iohannis nu transmite nimic. (…) Eu nu cred că românii sunt atât de lipsiţi de discernământ. Eu cred că România nu e o ţară de proşti. Eu cred că există suficient de mulţi oameni inteligenţi în ţara asta ca să vadă ce se întâmplă, să sancţioneze lipsa de dezbatere, să sancţioneze laşitatea, să sancţioneze iresponsabilitatea, să sancţioneze atitudinea profund antidemocratică a celor trei. Cred că sunt destul de mulţi oameni inteligenţi în ţara asta, care vor strica jocurile celor care doar fac jocuri şi fac combinaţii şi nimic altceva şi nu au proiecte pentru România, nu au idei şi nu sunt în stare să le susţină în faţa alegătorilor”, a declarat Theodor Paleologu, ieri, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PMP Sibiu.

Paleologu a fost prezent la Sala Thalia pentru lansarea cărții „Bunul simț ca paradox”, opera tatălui său, Alexandru Paleologu, după care s-a întâlnit cu susţinătorii şi simpatizanţii săi la hotelul Continental Forum.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*