Panalim crește viitorii campioni

Baza sportivă Panalim, situată la intrarea în Cisnădie, dinspre Șelimbăr, oferă condiții optime pentru mișcare și sportul de perfomanță. Aici, găsești cadru ideal pentru a practica sportul, pentru a te relaxa cu prieteni, dar și poți organiza petreceri aniversare, de familie sau chiar de firmă. Mai mult, ai parte de intimitate, în condițiile în care baza sportivă este sitută într-un cadru natural deosebit, ferit de tumultul orașului. În plus, prețurile sunt accesibile pentru toată lumea Dacă ai parte și de vreme bună, atunci poți spune că ai făcut alegerea perfectă.

Baza sportivă Panalim dispune de un teren de minifotbal cu iarba artificială, patru terenuri de tenis, dintre care două sunt acoperite pe perioada sezonulu rece (de la 1 noiembrie și până la 1 aprilie), plus facilități concrete pentru petrecerea timpului liber: Bar Legends și terasa aferentă barului. În plus, este baza sportivă ce oferă toate condițiile pentru practicarea sportului de performanță, în special tenisul de câmp. Baza sportivă Panalim din Cisnădie s-a deschis pentru iubitorii sportului încă din 2012 și este una dintre cele mai moderne din județ.

„Încă de la deschiderea bazei sportive, am încercat să oferim cele mai bune condiții pentru cei care ne calcă pragul, indiferent că sunt sportivi de performanță sau simpli iubitori de mișcare în natură. Tenisul, în special, este un sport care atrage foarte mulți practicanți și dorim să ne implicăm cât mai mult“, ne-a declarat Vasile Ștefănuță, managerul societății Panalim, proprietarul bazei sportive.

Școala de tenis

Vasile Ștefănuță, managerul societății Panalim, proprietarul bazei sportive

Notorietatea de care se bucură baza sportivă în rândul celor care iubesc mișcarea, dar și faptul că numărul celor care practică sportul în general și tenisul în special, au determinat proprietarii bazei să creeze școala de tenis. Aici, pe terenurile de tenis se antrenează zilnic, în jur de 30 de copii, însă există și situații în care într-o sptămână, numărul acestora se apropie de 80.

Astfel, Clubul Sportiv Panalim asigură cursuri de inițiere până la performanță în domeniul tenisului cu antrenori profesioniști.

„Antrenorii sunt dedicați dezvoltării armonioase a fiecărui sportiv, prin crearea unui echilibru între partea tehnică, tactică, fizică și mentală a antrenamentelor. Cursurile se adreseaza copiilor de toate vârstele care doresc să învețe tenis sau sa ajungă la nivel de performanță. Este recomandabil ca vârsta minimă la care se încep cursurile să fie de 4 ani. Programul Tennis 10 se bazează pe metode specifice de antrenament și necesită folosirea unui echipament adecvat vîrstei și abilitatilor fiecărui copil; terenurile au dimensiuni reduse, rachetele sunt mai scurte, mingile mai ușoare, iar durata partidelor este redusă. Prin programul Tenis 10, jocul de tenis devine un sport ușor, distractiv și sănătos care atrage din ce in ce mai multi copii“, susțin reprezentnții clubului. Pentru inscrieri si informatii suplimentare: Tel: 0726 331 611 – Adrian Belei și 0763 244 294 Gabriel Păcurar, antrenori de tenis.

Date de contact

Baza sportivă Panalim
Strada Șelimbărului, nr. 30, Cisnădie, Romania
Administrator: Liviu Manolescu
Telefon: 0752 65 65 65
E-mail: rezervari@sportpanalim.ro
Mai multe detalii găsiți pe www.sportpanalim.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*