Părintele Necula, impresionat de realizările administrațiilor locale din Hoghilag și Dumbrăveni

Am avut onoarea și bucuria de a fi însoțit, la Dumbrăveni și Hoghilag, de părintele Constantin Necula, un om neobosit în misiunea lui de a face bine oamenilor.

La Dumbrăveni, am vizitat, împreună cu primarul Emil Dârloșan, mai multe grădinițe care arată impecabil, în urma lucrărilor de reabilitare demarate de administrația publică locală.

Părintele Necula consideră că cea mai de preț avuție a poporului nostru sunt copiii, iar prioritatea statului român trebuie să fie investiția în noua generație. Părintele le-a dăruit copiilor cărți de rugăciuni, s-a jucat cu ei și le-a citit povești.

Am vizitat apoi, însoțiți de primarul Nicolae Lazăr, grădinița din Hoghilag și școala inteligentă din Valchid. Uimit de echipamentele smart cu care este dotată această școală, dotări care nu există nici măcar în orașele cele mai mari din țară, părintele Necula i-a îndemnat pe copii să profite de condițiile extraordinare pe care le au și să învețe bine, să nu uite niciodată de Dumnezeu, să-și respecte dascălii, să-și iubească familia și Patria.

Emoționantă a fost și întâlnirea cu echipa pompierilor juniori din Hoghilag. Părintele i-a felicitat pentru seriozitatea cu care se pregătesc pentru a deveni adevărați apărători ai comunității.

Am stat de vorbă și cu câțiva cultivatori de tuberoze, cei care au dus faima Hoghilagului în țară și peste hotare. Bucuroși de oaspeți, i-au cerut părintelui o binecuvântare, ca Dumnezeu să le dea putere să muncească mulți ani de acum înainte și să obțină roade bogate.

Este impresionant să vezi oameni în toată firea cu lacrimi de bucurie în ochi la întâlnirea cu părintele Necula! Pentru mine au fost o adevărată binecuvântare cele două ore petrecute cu el, în mașină.

Părintele Constantin Necula nu face politica niciunui partid, el este implicat doar în politica Binelui și este prezent oriunde este dorit și este nevoie de el.

Să ne bucurăm că avem astfel de oameni printre noi și să îndreptăm un gând bun către părintele Necula și alții asemenea lui, ca Dumnezeu să le dea sănătate și putere pentru a-și continua munca grea, dar frumoasă, pe care au început-o!

Deputat Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*