Partea nevăzută a Sibiului (VIDEO)

George și Claire sunt un cuplu de vloggeri care s-au mutat din Olanda la Sibiu în anul 2021.

George este bucureștean la origine, iar Claire este olandeză. Amândoi au ajuns la concluzia că Sibiul este orașul care li se potrivește, și au fost fascinați la început de farmecul său.

Postările despre Sibiu, pe canalul lor de Youtube PawPrintPair se bucură de o mare popularitate, mai ales că arată părțile frumoase ale Sibiului.

De această dată, cei doi s-au decis să arate și o altă față a Sibiului, cea mai puțin spre deloc cunoscută de turiștii care ne vizitează orașul an de an.

Pentru aceasta au ales zona Cireșica – strada Siretului, o zonă dens populată dar oarecum uitată de autorități.

„Fără niciun fel de caterincă, infrastructura asta arată ca în anii 90”, spune George la un moment dat pe filmare. Dealtfel pe tot parcursul filmului George compară ceea ce vede cu zona Berceni din București în perioada de început a anilor 90. Imediat după Revoluție.

„În București, în sectorul patru, în cartierul nostru, Berceni, nu se compară cu asta, din punct de vedere al infrastructurii, Berceniul este zeu pe lângă ce vezi aicea”, spune George la un moment dat, siderat fiind de pavajele distruse și de mizeria grădinilor din spatele blocurilor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*