Partidul Pro România, în căutare de noi membri la Sibiu

Conducerea organizației județene a partidului Pro România își propune să recruteze noi membri și simpatizanți din județul Sibiu.

Demersurile pentru înființarea organizației au început în primăvara anului trecut, iar acum, după obținerea statutului juridic, filiala a demarat o campanie de informare și popularizare. „Ne face o deosebită plăcere să vă informăm că proiectul politic Pro România este activ, oficial, și în județul Sibiu. Începând cu primăvara anului 2017, simpatizanții acestuia s-au întâlnit, s-au unit și au pus bazele unui nou început pentru politica din România, cu obiective care răspund intereselor cetățenilor. Pro România Sibiu este mai mult decât un partid politic. Conducerea sa este formată din oameni tineri, patrioți, bine pregătiți, fără antecedente penale sau politice, oameni care își doresc să asculte vocea oamenilor simpli și să o transpună într-un proiect de țară. Românii își doresc o altfel de politică, iar noi, cei de la Pro România, suntem alături de voi!”, se arată într-un comunicat de presă remis de organizația județeană Pro România Sibiu.

Daniel Constantin

Potrivit sursei citate, platforma ideologică a formațiunii se adresează cu precădere tinerilor care doresc să se implice în politică. „Cei mai mulți dintre noi facem parte din așa numita generație a «Milenialilor», avem concepte bine definite, pragmatice, realizabile și credem într-o  democrație sănătoasă, echilibrată și coerentă. A sosit timpul să ne distanțăm de cutumele politice ale ultimilor 30 de ani și să creionăm un proiect solid, capabil să acorde sprijin fiecărui cetățean. Dacă și tu îți dorești să contribui la o #altfel de politică, te așteptăm alături de noi, pentru a face ROMÂNIA ALTFEL! Înscrierile se pot face pe site-ul Pro România: www.proromania.eu„, se precizează în comunicat.

Partidul Pro România a fost fondat de fostul vicepremier Daniel Constantin, împreună cu Sorin Cîmpeanu, fost ministru al Educației. Între timp, formațiunii i s-au alăturat nume sonore, precum Victor Ponta, Nicu Bănicioiu, Gabriela Podașcă, Mircea Titus Dobre sau Augustin Jianu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*